Kursuskoncept

Enkeltdagskurser eller skræddersyet kursusrække
 
Vil du ruste dit værksted til fremtiden, er BESKO AKADEMI et godt sted at starte.
 
Vi tilbyder og udvikler korte kurser og længere tekniske uddannelsesforløb, som tager højde for de problemstillinger og teknologiske forandringer, moderne værksteder møder i en branche i rivende udvikling.
 
Alle vores kurser er up-to-date med den nyeste teknik, som sikrer, at dit værksted får fuld udnyttelse af testudstyret. I undervisningen lægger vi vægt på praktiske øvelser, så holdene er små. Det giver deltagerne masser af mulighed for at arbejde med udstyret og køretøjerne - faktisk vil omkring 70 % af en kursusdag foregå i den topmoderne undervisningshal. De fleste af vores kurser er tilrettelagt som 1-dags intensive kurser - så skal du ikke undvære dine mekanikere flere dage på værkstedet.
 
Dit værksted har også mulighed for at indgå i et længerevarende uddannelsesforløb, så du hele tiden sikrer dig, at dine medarbejdere er fagligt opdateret – vi hjælper dig gerne med at sammensætte det helt rigtige uddannelsesprogram. Kontakt kursus koordinator Lone Morell, lmo@besko.dk og hør mere om mulighederne.