Om os

BESKO AKADEMI - Branchens Hus

BESKOs målsætning er at være branchens mobilitetspartner. Dette mål vil vi nå ved at tilbyde vores kunder ydelser på flere fronter. Salg af reservedele er grundstenen, og nye produkter og ydelser kommer i naturlig forlængelse af vores kerneforretning.
 
Uddannelse af medarbejdere og styrkelse af kundens kompetenceniveau, er en af de ydelser, vores kunder og branchen generelt efterspørger. Også mulighederne for at tiltrække ny arbejdskraft, er et kritisk element for kunderne, både i nu og i fremtiden.
Ved at sikre løbende videreuddannelse af værkstedernes ansatte, dækker vi dette behov.

Vi tror på at uddannelse medvirker til at gøre branchen mere attraktiv for den nye generation af medarbejdere, som den tunge transportsektor i høj grad efterspørger. 
 
Vi har lyttet til vores kunders efterspørgsel efter uddannelse - og i branchens nye hus, BESKO AKADEMI, samler vi nu alle kurser og uddannelser under ét tag. Her underviser vi ud fra en oprigtig interesse for vores kunders forretning og værkstedernes mulighed for at tiltrække og udvikle kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden –  og altid med begge ben solidt plantet på jorden.
 
Målgruppe
 
Frie trailerværksteder
Frie lastvognsværksteder
Autoriserede lastvognsværksteder
Vognmænd med eget værksted
.øvrige værksteder, der arbejder med tunge køretøjer
 
 
BESKO AKADEMI – stedet hvor dine kompetencer får vokseværk
 
Det siger Branchen om os